30 nov. 2015

Ett fantastiskt trevligt sammanhang

Glada Hudikstickorna finns nu tillsammans med några konstnärer på Lions utställning på gallerian Guldsmeden i Hudiksvall. Kom gärna och sitt en stund. Vi finns där fram till jul.

26 nov. 2015

Det lackar mot jul

Nu vore det kul att se dig göra ett besök på Hotell Temperance på skyltsöndagen. Vi har fått låna ett bord och kommer att ha mest UNICEF-dockor. Det är så många som vill ha...
Vi finns också på Guldsmeden från skyltsöndagen till Jul. Där är det Lions som inne på f d Team Sportia upplåtit en plats. Stora plakat med Sticka Sveriges Stickförening gör att du lätt hittar oss. Vi virkar julklappssnören och kom gärna och sitt med oss en stund. Vi försöker täcka upp mellan kl 11.00 och 14.00.
Välkomna

4 nov. 2015

Lite nytt och lite gammalt

Den 10 nov kl 12.00 kommer några damer från Sörberge och vi ser tillsammans med dom utställningen med Malin Lagers textila broderier. SÅÅÅUNDERBARA! Därefter äter vi lunch, som Glada Hudikstickorna ordnar. Anmäl dig till Monika Flöjt eller mig.
Jag tar då också emot vinterklader och hygienartiklar för vidarebefordran till våra flyktingar.
Vi kommer att åka till Delsbo en gång till före jul, men mera om det senare.
Det finns ett visst intresse för Växbo och ett besök där. Hör av dig om du vill följa.
Skyltsöndagen finns UNICEF-dockorna på hotell Temperance. Du kanske hörde Radio Gävleborg i måndags(02 nov)? Om inte kan du höra på webben, ungefär en timme in i programmet finns en intervju med Monica och mig, ungefär två timmar in finns en något pinsam intervju med programansvarig på svenska UNICEF