31 dec. 2015

22 dec. 2015

GOD JUL

tillönskas er alla som tittar in här.
Ett kort meddelande bara;
En summa av 2 350:- kr sätts nu in på UNICEFkontot. Det är summan av de dockor vi bortadopterat under tiden vi funnits på plats i Guldsmeden, Hudiksvall,  från julskyltningen fram till nu, dan före dan före dopparedan.
Vi hoppas på fler dockor för nu är det snart slut..... vi sitter på plats i mellandagarna och fram till Trettonhelgen.

Det har även kommit förfrågningar om  Sticka-föreningen och någon/några kommer att söka kontakt med föreningarna i sin hemstad, efter hänvisning till Sticka.org. Helt fantastiskt vilket gensvar det är när vi sitter och stickar ute bland allmänheten.

10 dec. 2015

God Jul o Gott Nytt År

Dags att betala medlemsavgiften om du tänker delta i mysteriestickningen, som pågår över årsskiftet.

Om du inte besökt Guldsmeden och Glada Hudikstickornas lilla myshörna på Lions stora konst- och hantverksutställning, gör det! Den pågår ända till jul. Du kan också adoptera en UNICEF-docka där så har du en julklapp, till dig eller någon annan.

Sticka lugnt! Om du inte blir klar till jul så är det ju många dagar efter jul då det kan vara bra med en stickad present.

1 dec. 2015

Julmarknad i Guldsmeden fram till julveckan

Så här mysigt har Margareta S och undertecknad det när vi sitter i Guldsmeden (fd Team Sportias lokaler)  där Lions har julmarknad. Vi är många som delar på lokalen.... kom och besök oss... sitt ner och prata en stund.... ha stickning/virkning (eller annat handarbete) med, gå runt och titta på alla konstarter, tavlor, silversmide mm mm.


Hoppas vi får många besökare och att det kommer många som vill adoptera våra Unicefdockor.